Interim site manager bij technische projecten

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde interim site manager voor de realisatie van technische projecten? Dan kun je uitstekend bij Wouters Technical Support and Consultancy (WTSC) terecht. Ik ben zeer ervaren in het coördineren van technische projecten en kan je al deze zorg uit handen nemen.

WTSC voor coördinatie bij de realisatie technische projecten of constructies

Als site manager kan ik je veel werk uit handen nemen. Ik draag er zorg voor dat een technisch project of de constructiewerken op het afgesproken tijdstip, volgens de gestelde eisen en binnen het financiële budget wordt afgeleverd en aan de klant kan worden overgedragen. Als eindverantwoordelijke voor de correcte oplevering van de installatie of constructie zorg ik voor de coördinatie van alle bouw- en montage activiteiten en alle aanverwante werkzaamheden. Ik stuur als hoofd uitvoerder het hele team van onderaannemers aan en zorg ervoor dat het project in goede banen wordt geleid. Uiteraard zal ik je op de hoogte houden over de voortgang van het project en ben ik je vaste aanspreekpunt bij vragen of onduidelijkheden.

Site manager voor een veelzijdigheid aan projecten

Wouters Technical Support and Consultancy is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die betrekking hebben op technische consultancy, het maken van werktuigbouwkundige ontwerpen of als technical site manager bij het realiseren van technische installaties. Ik kan zelfs deze reeks van projecten voor je verzorgen. Maak gerust gebruik van mijn uitstekende vakkennis en uitgebreide ervaring op dit gebied van technische installaties. Ik kan een grote diversiteit van projecten in de in de bouw, civiele techniek en werktuigbouwkunde voor je uit handen nemen. Ik heb ervaring in projecten als de realisatie van ophaalbruggen tot offshore- equipment, werktuigbouwkundige constructies voor boten, zware kranen of pijpleg-installaties.

Ontdek meer over mij op: 

Interesse in mijn diensten als Site manager?

Heb je interesse om eens af te stemmen wat ik als Site manager / installation manager voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het meest praktische is het om op locatie af te spreken zodat ik direct een beeld kan vormen van jouw wensen. Telefonisch ben ik 7 dagen in de week te bereiken op 06-20208700.