Mechanical engineering voor installaties

Ben jij op zoek naar een ervaren mechanical engineering voor de realisatie van nieuwe- en bestaande installaties? Dan ben je bij WTSC aan het juiste adres. Het maken van een technisch design en/of technische projectleiding is specialistisch werk. Dit kun jij dan ook het beste aan een professional overlaten. Van het maken van een werktuigbouwkundige tekening tot het aansturen van je design team, WTSC regelt het voor jou!

Ervaren adviseur mechanical engineering

Als jij op zoek bent naar specialistische kennis voor het oplossen van een ingewikkeld vraagstuk dat betrekking heeft op nieuw- of bestaande installaties, kan jij uitstekend bij mij terecht. In een snel ontwikkelende wereld, zorg ik er als professional voor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste technologische ontwikkelingen. Daarnaast ben ik zeer ervaren op het gebied van mechanical engineering en denk graag met jou mee over de meest slimme oplossingen.

Specialistische kennis

De vakgebieden waar ik mij in gespecialiseerd heb en jou uitstekend mee kan helpen zijn:

Mijn projecten

In de volgende industrieën heb ik al méér dan tien jaar ervaring in het mee-denken over slimme oplossingen op het gebied van mechanical engineering:

Werktuigbouwkundig tekenaar

Mijn werkwijze als mechanical engineer is te omschrijving in een aantal stappen. Na een kennismaking op locatie, maken we een afspraak om dieper op de opdracht in te gaan en de technische specificaties te bespreken. Aan de hand van deze informatie visualiseer ik de wensen in een gedetailleerd 3D model of in een plan voor de aansturing van je design team. Als werktuigbouwkundig tekenaar maak ik dit ontwerp aan de hand van de meest geavanceerde computerprogramma’s. Dit bespreken we en kunnen we desgewenst optimaliseren. Op het moment dat het 3D model een volledige vertaling is van de doelstelling, worden er bouwtekeningen opgesteld die gebruikt kunnen worden voor de materiaal inkoop productie.

Neem contact met mij op

Heb jij interesse om vrijblijvend mijn mogelijkheden als mechanical engineer of de eerdere projecten die ik gedaan heb te bespreken? Neem dan contact met mij op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Het liefst spreek ik ter plaatse af, zodat ik direct een goed beeld kan vormen van de situatie. Telefonisch ben ik alle dagen te bereiken op 06-20208700.

Ontdek meer over mij op: